Fumarool 12/11 – 15/11/2018

Aangezien mijn vorige weervoorspelling er volledig naast zat zal ik er deze week geen doen. Deze week heeft Geos niet veel te doen maar bieden de Faculteit, Groep W&T en Scientica de Go Global week aan. Deze week is volledig in thema van naar het buitenland gaan, zij het op Erasmus gaan of stage doen. Daarnaast is het ook Bloedserieusweek, waar je bloed kan geven om mensenlevens te redden. Een kalender voor de Lustrumweek, die al over twee weken is, zit ook bij deze mail.

Maandag 12 November

Waarschijnlijk wordt het vandaag koud en gaat het regenen, hiervan ben ik bijna zeker van. Het is dus de ideale tijd om heerlijke pompoen- of erwtensoep te eten aan schappelijke prijzen. Daarnaast kan iedereen ook gratis pintjes krijgen voor op de TD van donderdag! Lijkt me een no brainer om langs het veldje van de 200L te komen.

Donderdag 15 November

Heb je mogelijk interesse om op Erasmus te gaan of heb nog geen idee wat het woord betekent? Dan is deze infosessie perfect voor jou. Alle info over beurzen, mogelijkheden qua landen en ervaringen van studenten zal allemaal gegeven worden. Locatie is lokaal 01.03 in het MTC, het zal aangeduid zijn, vanaf 18:30. Hierna zal er ook een infomarkt zijn met uitleg van de verschillende specifieke landen.

Deze avond is er ook een spetterende TD waar je internationalen en (toekomstige) erasmussers van de veel verschillende kringen die meedoen kan ontmoeten. Het is zelfs voor 23u gratis binnen inkom! Een feestje dat niet te missen valt.

Lustrumweek

Dit jaar is Geos 55 jaar en dat zullen we vieren met een heuse lustrumweek, deze is al over twee weken! Vergeet niet bij een aantal activiteiten om je in te schrijven.

Groetjes

Alexander Clark

Secretaris Geos

Sponsors