Fumarool 26/11 – 29/11/2018

Na een zeer geslaagde Lustrumweek is het nog niet tijd om rustig te doen want er zijn zeker genoeg activiteiten te doen! Al het eten van dinsdag en vrijdag kan je wegsporten op maandag maar daarna kan je ook zeker feesten. Vergaderen hoort er ook bij en is ook deze week. Een zeer divers programma dus deze week.

Maandag 26 November

Het is weer tijd voor de Sport van de Maand. Omdat het stilletjes aan koud begint te worden gaan we binnen Badmintonnen. Toegang is helemaal gratis met een sportkaart maar een handige tip; alle rackets en pluimpjes mee die je op kot/thuis hebt. Sportkot kan misschien beter lopen maar badmintonnen kunnen ze blijkbaar niet!

Locatie en tijd; Gebouw De Nayer om 19u

https://www.facebook.com/events/299521390658909/

Na een sportieve vroege avond is het tijd om dezelfde spieren voor iets anders te gebruiken, namelijk het drinken! De tweede Scienticafé is er, deze keer is het Kringenzuip. Allen zeker komen om te laten zien dat de geologen de beste zijn in het drinken, non-alcoholische dranken tellen ook mee. Geen excuus dus om een gezellige avond met de andere wetenschappers te beleven. P.S. Er zullen ook frituurhapjes zijn met een beperkte voorraad, dus wees er snel bij.

Locatie en tijd; ’t ElixIr vanaf 22u

https://www.facebook.com/events/566963287085591/

Donderdag 29 November

De tweede AV van het jaar is voor de deur. Deze zal een korte maar zeer belangrijke worden. Iedereen is uitgenodigd en zeker welkom.

Locatie en tijd; 200E 01.209 om 20u

Groetjes

Alexander Clark

Secretary Geos

Sponsors