Bedrijven

Onze huidige sponsors

Ontdek wie onze huidige partners zijn hier.

Geos

Geos is de studentenvereniging die de toekomstige geologen aan de KULeuven vertegenwoordigd. Een geoloog is in staat om het wetenschappelijk denken toe te passen in tal van praktische opdrachten. Door de brede basis aan wetenschappelijke kennis, kan een geoloog in verschillende domeinen worden ingezet.

Promotie

Met Geos bieden we verschillende mogelijkheden qua promotie voor uw bedrijf aan. We hebben onze website, wekelijkse kringmail, Facebookpagina en sinds kort ook Instagrampagina. Hiernaast zijn we met Scientica bezig met de opstart van onze eigen Student Career pagina waarop de mogelijkheid bestaat om vacatures en evenementen van uw bedrijf te delen. Afhankelijk van de inhoud van uw bericht en het doel ervan, voorzien we het best passende medium voor uw bedrijf.

Scientica Jobfair

In het tweede semester organiseren we samen met de andere wetenschapskringen de jaarlijkse Scientica Jobfair. Dit is een netwerkingsevenement waarin de studenten van de andere exacte wetenschappen de kans krijgen om kennis te maken met de aanwezige bedrijven. Velen hebben in het achterhoofd dat ze over enkele maanden afstuderen en bekijken wat hun opties zijn na het studeren. Dit is de ideale gelegenheid om uw bedrijf in de verf te zetten.

Contact

Heeft u interesse in een samenwerking met ons of heeft u vragen die u graag beantwoord wilt? Neem gerust contact op via publicrelations@geosleuven.be of contacteer onze PR-verantwoordelijke Hanne Santy via het nummer +32 474 18 36 67.

Sponsors